Utbildningar

Utbildningar

Varmt välkommen till Mollivia.

Vi erbjuder högkvalitativa distansutbildningar inom helhetshälsa och hållbarhet.

Här hittar du diplomerande utbildningar för dig som vill arbeta med helhetshälsans fyra olika aspekter. Kunskap för balans och harmoni för fysisk kraft och styrka, emotionellt balans, mentalt välmående och existentiellt utveckling.

NY UTBILDNING!

Utbilda dig till diplomerad intuitiv och medial rådgivare. Tillsammans med Camilla Danilda kommer du utforska intuitionens många lager, psykometri, mediumskapets innebörd och historia, lära dig mer om djurkommunikation och intuitiv healing samt titta närmare på Human Design och lära mer om hur du kan använda dig av all denna kunskap i mötet med dina klienter men även dina nära och kära. Detta är en utbildning för dig som vill bredda dina kunskaper och skaffa dig fler verktyg för att kunna erbjuda dina klienter en intuitiv rådgivning som går på djupet.                                                                                                                                             

NY UTBILDNING!

Utbilda dig till Diplomerad Terapeut med inrikting psykisk hälsa och välmående. Tillsammans med Elisabeth Gustafsson och Caroline Benke kommer du djupdyka i ämnen som psykologins historia, olika diagnoser, trauma, stress, HPA-axeln, näring och matsmätningens betydelse vid psykisk hälsa. Vi tittar även närmare på hjärnans uppbyggnad och funktion, signalsubstanser, binurarna, hormoner, vagusnerven, psykofarmaka och olika behandlingsmetoder. Vi avslutar sedan med en konkret och användbar behandlingsmetod, The Road Back. Detta är en utbildning för dig som vill bredda din kunskap, skaffa dig fler verktyg och behandlingsmetoder för ett läkande och djupgående möte med dina klienter.

NY UTBILDNING!

Utbilda dig till Diplomerad Örtterapeut och upptäck naturens läkande kraft. Tillsammans med Elisabeth Gustafsson och Caroline Benke kommer du utforska örtmedicinen, lära dig mer om kroppens olika system, magi och energimedicin och även titta närmare på hur du kan använda dig av eteriska oljor för läkning av både kropp och själ. Detta är en utbildning för dig som vill bredda din kunskap, skaffa dig fler verktyg och behandlingsmetoder för ett läkande möte med dina klienter. Du fårkunskap om örtmedicin och hur du kan använda detta förebyggande, läkande och rehabiliterande.

NY UTBILDNING!

Utbilda dig till Diplomerad Terapeut med inrikting stresshantering och självledarksap. Tillsammans med Anya Lundblad kommer du titta närmare på ämnen som  stresshantering, medveten närvaro, det terapeutiska arbetet, intuition och energiarbete, självledarskap och andningen som verktyg. Detta är en utbildning som ger dig behandlingsmetoder och verktyg att möta och vägleda klienter baserat på en tydlig vetenskaplig grund.

En utbildning där du får möjligheten att gå in i dig själv, hitta dina styrkor och svagheter samt strategier för att hitta din själv väg.